Meiltä korjauskonsultointi Tampereen ja Pirkanmaan alueella

Soita nyt!
Korjauskonsultointi Tampereen alueella.

Monipuoliseen palvelupalettiimme kuuluvat rakennuttamiseen liittyvät työt. Erikoisosaamistamme ovat muun muassa rakennusvalvonta, rakennuttajan tehtävät, korjausselvitykset sekä korjauskonsultointi Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella. Teemme myös rakennuspaikkojen minikopterikuvausta. Toteutamme asuntokauppalain mukaista rakennustyön tarkkailijan tehtävää sekä teemme julkisivukorjaustyön korjausvalvontaa. Meiltä löytyy valvontakokemusta myös vanhojen rakennusten korjaustöistä.

Mitä teemme?

Valvonta ja Rakennus Seppo Savelan erikoisalaa on saattaa maailmaan, erityisesti Tampereelle ja Pirkanmaalle, laadukkaita ja kestäviä rakennuksia. Autamme asiakkaitamme selviämään rakentamisen monipolvisesta prosessista. Avullamme rakennus- tai korjaushanke menee onnistuneesti maaliin, oli se sitten pieni tai suuri, vaatimaton tai vaativa.


Kaikki alkaa suunnitelmasta ja päättyy valmiiseen kokonaisuuteen. Autamme asiakasta joustavasti kaikessa, missä tarve vain vaatii. Tällaisia seikkoja voivat olla esimerkiksi lupa- ja sopimusasiat, asiakkaan ja urakoitsijan välinen yhteys sekä tietysti rakennusvalvonta. Rakennusprojektien neuvonta ja ohjaus tapahtuvat kestävää kehitystä sekä nykyaikaisia rakennusmääräyksiä seuraten. Työn jokaisen vaiheen turvallisuudesta ja säädösten noudattamisesta on muodostunut meille vuosien varrella kunnia-asia, ja meidät myös tunnetaan näistä.


Rakennusvalvonnan lisäksi palveluihimme kuuluvat korjauskonsultointi ja -selvitykset. Uudiskohteiden lisäksi valvonta- ja konsultointiosaamiseemme kuuluvat vanhat rakennukset. Tarjoamme avaimet käteen -henkistä palvelua, sillä toimitusjohtajamme Seppo Savela on läpi prosessin asiakkaan luottohenkilö. Hänen puoleensa voit kääntyä projektiin liittyvissä, mieltäsi askarruttavissa asioissa. 

Asiantuntijat palveluksessasi!

Savelan kymmenien vuosien ja satojen kohteiden kautta saavutettu kokemus takaa osaamisemme monipuolisuuden. Kokemusta meiltä löytyy paitsi erityyppisistä asiakkaista ja rakennuttajista myös kansainvälisestä rakentamisesta. Tulemmekin ongelmitta toimeen erilaisten ihmisten ja työskentelykulttuurien kanssa. Kun tarpeissasi on esimerkiksi korjauskonsultointi Tampereella, tiedät kehen ottaa yhteyttä.


Jokainen ihminen on yksilö – jokainen rakennus on yksilö. Anna meidän auttaa omasi kanssa! Yrityksen luottoluokitus on AAA.

Pyydä tarjous